Spunk TATTOO

 Pentru ca artistii de la Spunk Tattoo vor sa isi dea drumul imaginatiei iesim in strada cu mic, cu mare si o punem de un atelier de creatie.

 
-Ce avem?.... culori pentru materiale textile,tenisi, tricouri, sacose, masina de facut insigne, creion aerograf si 4 artisti dornici de a-si pune in practica ideile.

-Ce oferim?
...toate cele mai sus mentionate create "on the spot".Punem pret de 3 zile aparatele de tatuat in cui, ne intoarcem la pensule si creioane si aducem arta in strada pentru toata lumea.Tanar sau batran, tattoo-enthusias sau simplu trecator, fiecare e binevenit sa ne onoreze cu prezenta.Avem idei si cu siguranta suficente free-bies pentru toti, iar cei mai entuziasti vizitatori pot pleca acasa insotiti de creatiile noastre.

-Cum procedam?
...noi venim cu idei si le aplicam pe panza, materiale si hartie.Daca ai o idee mai buna vino sa ne povestesti si noi o materializam.Astfel pretenii tai imaginari sau vocile pe care le auzi uneori dar nu vrei sa recunosti vor prinde contur si culoare si cu siguranta vor fi dornice sa vina cu tine acasa.Mai mult de cat atat venim si cu prietenii nostri -nu atat de imaginari- astfel in cat sa te poti bucura si tu de ei.Roboti, bebelusi si alte personaje vor fi cu totii acolo for the show-off.
In rest o sa povestim despre tattoo de dimineata pana seara, de la origini pana la executie si ingrijire poti sa ne intrebi orice iti trece prin cap.