Robin and the Backstabbers

live

 17 iunie | Main Stage | 21.15

 
De la infiintare (28 aprilie 2010) si pana in prezent, trupa  Robin and the Backstabbers a obtinut Premiul Publicului la editia din 2010 a competitiei Stufstock Newcomers, a sustinut un concert in Rep Moldova in cadrul festivalului "Acoperire Culturala" din Chisinau, a deschis pentru trupele  Whitest Boy Alive (GER&NOR), Obits (USA) si British Sea Power (UK)
 
De asemenea, a sustinut concerte in Bucuresti, Cluj, Galati, Curtea de Arges, Iasi, Chisinau Constanta, Targu Mures, Timisoara. Trupa s-a bucurat de o aparitie speciala in revista ELLE, editia iulie 2011, de cel mai numeros public in cadrul concertelor Festivalul TIFF din Cluj si se numara printre artistii recomandati de catre Decat o Revista pentru a fi urmariti in anul 2012.
Robin and the Backstabbers sunt recunoscuti pentru piesele "Vanatoare Regala", "Iguana facatoare de minuni" ,"Soare cu dinti", "(in 3 minute) Masina 682", care s-au aflat timp de mai multe saptamani  in heavy rotation  in playlisturile Radio Guerrilla & Radio City FM, cat si pe podiumul topurilor acelorasi posturi de radio.
 
In prezent, trupa finiseaza ultimile detalii ale urmatorului single, "Sat dupa Sat" si se pregateste de filmarea urmatorului videoclip.
 
http://www.facebook.com/RobinandtheBackstabbers
 
http://soundcloud.com/robinandthebackstabbers